Városi Nőnap 2020

A nőnap az egyik legnépszerűbb esemény városunk rendezvényei körében. Főszereplői a Hölgyek, és mi azon igyekszünk, hogy minden évben kicsit szebbé tegyük számukra ezt az ünnepet.

Idén kétnapos programmal készült intézményünk erre az alkalomra. Március 6-án, pénteken reggeltől kora délutánig többféle mini kényeztető program, valamint Forever Living szépségápolási és egészségmegőrzést szolgáló termékbemutató zajlott a művelődési központ fölszinti helységeiben, előcsarnokában. A hölgyek ajándékként, előjegyzés alapján, Heinrich Zsófia fodrász, Koroknai Mirella kozmetikus,  Németh Anita manikűrös, Makrányi Gyuláné talpmasszőr és Sándori-Nagy Jenőné masszőr szakemberek munkájának köszönhetően szépülhettek és kapcsolódhattak ki. Egy különleges előadással is készültünk. A délután folyamán Tankó Lászlóné Marika párkapcsolati tanácsadó és Tankó Judit szín- és stílustanácsadó, stylist Végre: ÉN! című külső-belső harmóniateremtő, önbizalomerősítő előadására vártuk az érdeklődőket. A program során a hölgyek egy izgalmas és tanulságos műhelymunka folyamatából kaphattak ízelítőt. Ezen a napon minden résztvevő megszépülve, elégedetten távozott az intézményből, az előadás pedig osztatlan tetszést váltott ki a jelenlévőkből.

A március 8-án, vasárnap délután tartandó színháztermi ünnepség alkalmával Struba József képviselő úr, a nők erényeit és erejét felsorakoztató ünnepi beszédben szólt a nőnap történetéről és korszakonkénti megünneplésének módjáról is. 

A teremben összegyűlt több, mit háromszáz hölgy vendégnek, rövid köszöntőjét követően, ez évben is látványos, vidám meglepetés produkcióval kedveskedett Tóth József polgármester úr. Az esemény sztárvendége Pál Dénes énekes volt, műsora nagy tetszést aratott a lelkes közönség körében. A rendezvényről a leányok, asszonyok illatos virágokkal távoztak, melyeket városunk képviselő testületének férfiúitól és a fellépő művésztől vehettek át.